dimarts, 14 de juliol del 2009

Finalitza el camp de treball d'Arsèguel

Ja ha acabat el camp de treball d'Arsèguel... Una experiència que de ben segur quedarà en el recordo dels nois i noies que hi han passat aquests dies a la muntanya, en aquest racó de l'Alt Urgell...

Tot i la finalització del camp, els blocs seguiran operatius, així que podeu seguir escrivint els vostres missatges, ja sigui per organitzar trobades o simplement per mantenir el contacte!

4 comentaris:

  1. Marta volem el teu facebook per les fotos siusplau!

    ResponElimina
  2. Soc l'adria, i m'agradaria que els monitors, Martes i Marc acceptessiu les meves disculpes per el que ha pasat aquests dies.

    Em sap greu que us haguem destrossat casi tot el que havieu previst i dir-vos que vosaltres no en teniu la culpa i que sou collonuts :).

    Gracies a vosaltres que us ho heu tingut que currar molt ens ho hem passat be i crec que parlo per tothom.

    Sapigueu que hem apres la lliço i ens servira per tota la vida.

    Adria.

    ResponElimina
  3. Iep!

    Tranqui, que ja ens posarem en contacte un dia o altre. No patiu!!!

    Un petonas i molts records a tots.

    Marta

    ResponElimina
  4. Ei Adrià!!!

    Com estas???

    Què sapigues que m'he arrepentit més d'1 dia d'haver rebutjat el teu inflador!;)

    Mira, el que va passar vulguis o no ens va marcar a tots, però vull que sapigues que en el fons no ens queda un regust amarg perquè tenim molt bon record de molts moments que vam viure amb vosaltres.

    Les disculpes estan acceptades, i t'agraïm molt el teu comentari.Sabem que no esteu satisfets del que vau fer i que heu aprés la lliçó, vulguis o no aixó ja és un guany. No us oblidem, i esperem que algun dia ens poguem tornar a veure.

    Un petonas gegant, a tu i a tots els participants

    M.M.M. i olé!:)

    ResponElimina

Aquest blog té la finalitat de donar a conèixer la tanda, tant prèviament com en el seu dia a dia. Participa i deixa els teus comentaris! Recorda signar el missatge amb el teu nom!