dimarts, 30 de juny del 2009

El camp ha començat!


Ja ha començat el camp de treball! Tal i com estava previst, els participants van conèixer ahir quines eren les àrees que hauran d'arreglar. En aquesta imatge trobareu quines són aquestes àrees.


Molta feina? Sí, però els participants van demostrar ahir mateix que estan preparats per tirar-la endavant! Sense anar més lluny, ahir van cuinar el seu primer àpat i van demostrar grans habilitats culinàries! Per cert, també van conèixer els seus companys a l'espai on s'allotgen: els participants a unes colònies musicals!

Per acabar, els mitjans de la comarca de l'Alt Urgell ja han començat a fer-se ressó del camp de treball i de la tasca que duran a terme els nois i noies. Ahir Ràdio Seu d'Urgell va entrevistar el secretari general de la Fundació Escolta Josep Carol, en David Brunet, que va explicar la importància de la tasca desinteressada dels nois i noies! En aquest enllaç podeu llegir la notícia que han publicat al seu portal web.

Us seguirem informant!

2 comentaris:

  1. Hola!!!
    Sóc la Marta, la dire del camp de treball. Simplement comentar que tots estem molt bé, que estem treballant molt i que estem agafant una morenor envejable :)
    El grup es relaciona molt bé,estan fent 1 amistat molt maca i ja es coneixen el poble de dalt a baix.
    Ara només ens queda una setmaneta plena de sorpreses :)
    Els monis només esperem que dintre d'uns dies, quan els vingueu a buscar, puguin dir que ha sigut una experiència genial!
    Records de tots i molts petons!!

    Ah!Sentim el retard de les fotos, però malgrat la Seu sigui un poble gran sembla que aixó d'internet estigui gafat. Promete'm enviar-ne més!

    ResponElimina
  2. Hola soc una mare d'un participant. Veig que tot funciona molt bé tant per les fotos com pel comentaris de la Marta. Millor que hagueu coincidit amb els "musics". El camí està molt per fer ... hi ha camps per anys! La darrera setmana passa volant. Molta sort a tots!

    ResponElimina

Aquest blog té la finalitat de donar a conèixer la tanda, tant prèviament com en el seu dia a dia. Participa i deixa els teus comentaris! Recorda signar el missatge amb el teu nom!